Mazda6

Een hoger niveau van verfijning 


Familie-uitjes, lange weekends of een korte rit naar het centrum worden speciaal door het extra rijgenot in de Mazda6 Wagon. Dit komt door zijn mooie vormgeving en ons meest verfijnde niveau van KODO: Soul of Motion Design. Onze beste meester vaklui en designers vormden elke lijn en welving zelf met hun handen zodat ze een gesofisticeerd niveau van maturiteit en elegantie verkregen.


We gebruikten onze exclusieve TAKUMI-NURI-laktechnologie om de opvallende looks van de Wagon tot leven te brengen, vooral in onze meest recente kleuren Soul Red Crystal en Machine Grey (beide in optie). Onze op de mens gerichte filosofie stelt ons in staat om een Wagon te ontwerpen waarin vrienden en familie zich in ongekend comfort kunnen ontspannen terwijl u van puur rijplezier kunt genieten. 

  • KODO-design

   KODO: Soul of Motion-design

   De krachtige aanwezigheid in het straatbeeld van de nieuwe Mazda6 Wagon en de sterke, doelmatige houding zijn subtiel versterkt met oogstrelende details zoals een lager profiel. KODO: Soul of Motion-design benadrukt zijn slanke contouren en atletische, dynamische vormgeving. Van voor- tot achterkant geeft de auto een gevoel van dynamische voorwaartse beweging, zelfs in stilstand.

   KODO: Soul of Motion-design

  • Soul Red Crystal

   Soul Red Crystal*

   Onze nieuwste koetswerkkleur Soul Red Crystal* benadrukt de sportiviteit en elegantie van de Mazda6 Wagon. Hiervoor ontwikkelden we een exclusieve techniek, TAKUMI‑NURI genaamd, die het handgeschilderde vakmanschap en de hoge afwerkingskwaliteit van onze meesterschilders tot leven brengt. Door aluminium deeltjes krijgen we een fijne textuur die herinnert aan metaal dat door getalenteerde vaklui werd gepolijst.  *Optioneel

   Soul Red Crystal*

  • Geventileerde zetels vooraan

   Geventileerde zetels vooraan

   De zetels vooraan in de Mazda6 Wagon zijn helemaal hertekend. Ze werden breder gemaakt en werden meer aangepast aan het menselijke lichaam. Ze bieden meer rugondersteuning en maken om het even welke reis - lang of kort - comfortabel. De lederen zetels hebben een ingebouwd ventilatiesysteem* dat de warme lucht die ontstaat door contact van het lichaam met de zetel opneemt.  *Beschikbaar op Privilege Edition en SKYCRUISE

   Geventileerde zetels vooraan

  • Op de mens gericht interieurdesign

   Op de mens gericht interieurdesign

   Elk onderdeel van de Mazda6 Wagon is ontworpen om zowel de bestuurder als de passagiers van het hoogste comfort te laten genieten. De gekozen materialen, zoals een afwerking in mat chroom en Japans Sen-hout*, die gebruikt werden voor de deuren, dragen bij aan het verwelkomende gevoel van pure luxe.

   *Beschikbaar als optie op SKYCRUISE

   Op de mens gericht interieurdesign

  • Achterbank

   Verbeterde achterbank

   Voor Mazda is het comfort van iedereen belangrijk, niet enkel dat van de bestuurder. De achterbank is ontworpen om de rug beter te ondersteunen en zorgt voor een nieuwe dimensie in comfort zodat u ontspannen kunt rijden. De passagiers achteraan kunnen hun favoriete toestellen opladen via de twee USB-poorten in de centrale armsteun.

   Verbeterde achterbank

  • Lichtmetalen velgen

   Krachtige lichtmetalen velgen

   De lage en sportieve look van de Mazda6 Wagon werd nog versterkt met de nieuwste designs voor 17” en 19” lichtmetalen velgen. Rechte maar krachtig vormgegeven spaken benadrukken dynamische, vloeiende beweging. De 17" lichtmetalen velgen zijn afgewerkt in gun metallic paint en de 19" lichtmetalen velgen in glanzend zilver.

   Krachtige lichtmetalen velgen

  Het afgebeelde model stemt mogelijk niet overeen met de specificaties voor de markt. Op het scherm kunnen kleuren en sommige exterieur- en/of interieurelementen afwijken van het werkelijke model.

   

  Gecombineerde CO2-emissiewaarden*: 

  144 g/km voor 2.0 SKYACTIV-G benzine 145 pk handgeschakelde 6-versnellingsbak, tweewielaandrijving (2WD)

  144 g/km voor 2.0 SKYACTIV-G benzine 145 pk 6-traps automatische transmissie, tweewielaandrijving (2WD)

  150/148** g/km voor 2.0 SKYACTIV-G benzine 163 pk handgeschakelde 6-versnellingsbak, tweewielaandrijving (2WD)

  144/142** g/km voor 2.0 SKYACTIV-G benzine 163 pk 6-traps automatische transmissie, tweewielaandrijving (2WD)

  119 g/km voor 2.2 SKYACTIV-D diesel 150 pk handgeschakelde 6-versnellingsbak, tweewielaandrijving (2WD)  

  134 g/km voor 2.2 SKYACTIV-D diesel 150 pk 6-traps automatische transmissie, tweewielaandrijving (2WD)  

  126 g/km voor 2.2 SKYACTIV-D diesel 184 pk handgeschakelde 6-versnellingsbak, tweewielaandrijving (2WD)

  134 g/km voor 2.2 SKYACTIV-D diesel 184 pk 6-traps automatische transmissie, tweewielaandrijving (2WD) 

  142 g/km voor 2.2 SKYACTIV-D diesel 184 pk 6-traps automatische transmissie, i-ACTIVE-DRIVE AWD (4WD) 

  156 g/km voor 2.5 SKYACTIV-G benzine 194 pk 6-traps automatische transmissie, tweewielaandrijving (2WD)

   

  *Voertuigen zijn erkend conform de nieuwe test- en goedkeuringsprocedure WLTP verordening (EU) 2017/1151; Verordening (EC) 715/2007.

   

  Om vergelijking mogelijk te maken, worden hier enkel NEDC-waarden vermeld, bepaald volgens de uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153.

   

  **Versie met i-Eloop (SKYCRUISE)