sportieve break wagen mazda6 wagon 2017

Een sportieve break wagen met sportief uiterlijk en comfortabel interieur

 

Door de vertegenwoordiging van beweging in zijn meest pure vorm en uitstekend vakmanschap in combinatie met slanke sportiviteit brengt het KODO – Soul of Motion -designthema de Mazda6 Wagon tot leven. Ons bekroonde KODO-design is geïnspireerd door de vloeiende beweging en wendbare kracht van een jachtluipaard. Met een krachtige pose die doet denken aan een grote kat die klaar is om in actie te springen, brengt het levendigheid en energie over – het lokt een emotionele reactie uit bij iedereen die het ziet.

 

Elk detail van deze sportieve break werd zorgvuldig geselecteerd om een maximum aan comfort en veiligheid te bieden, zodat niets nog in de weg staat van het pure rijgenot dat voor u ligt. Van zijn indrukwekkende ruime en op de bestuurder gerichte interieur, nieuw ontworpen stuurwiel, gebruiksvriendelijke console achteraan tot het sierpaneel op het dashboard.

  • Atletisch exterieur van sportieve break mazda6

   Atletisch exterieur

   Het uiterlijk van de Mazda6 Wagon is een evolutie van ons KODO-design. De vloeiende lijnen en sportieve uitstraling versterken het gevoel van beweging. De kennmerkende LED-koplampen hebben een katachtige uitstraling, wat de intense verschijning van de auto nog meer benadrukt. ’s Nachts zorgen de LED-koplampen voor een sterke verlichting. De vorm van de Mazda6 Wagon wordt nog verder versterkt door de 19’’ lichtmetalen velgen. De de automatisch inklapbare zijspiegels vormen ook één zaak minder om u zorgen over te maken.

   Atletisch exterieur

  • Premium kleuren mazda6

   Premium koetswerkkleuren

   De nieuwe premium koetswerkkleur – Machine Grey geeft het voertuig een authentieke metallic look door de sterk ontwikkelde TAKUMINURI-verftechnologie. Het Machine Grey benadrukt het dynamische en fijngevoelige KODO-design.
   De Soul Red premium koetswerkleur is de belichaming van Mazda’s passie voor auto’s. Het diepe, intense rood schreeuwt kracht en emoties uit. 

   Premium koetswerkkleuren

  • Nieuw ontworpen verwarmd stuurwiel mazda6 break 2017

   Nieuw ontworpen verwarmd stuurwiel

   De filosofie van Mazda’s op mens gerichte design is bedoeld om een zo aangenaam mogelijke rijervaring aan te kunnen bieden. Daarom hebben we om ergonomische redenen het comfort van de grip op het stuur verbeterd en beide hendels en de airbag cover verkleind. Kort na het starten van de motor warmt het stuurwiel op zodat uw handen lekker warm blijven in de winter.

   Nieuw ontworpen verwarmd stuurwiel

  • Mensvriendelijk interieur mazda6 wagon

   Mensvriendelijk interieur

   Het luxueuze interieur van deze sportieve break wagen is een uitbreiding van het KODO-design van Mazda waar elk aspect gemaakt wordt met materialen van topkwaliteit en is op het optimale comfort en verhoogd rijgenot. De lederen zetels, het ingenieus ontworpen Karakuri-zetelsysteem, de audio Bose®, de  zetelverwarming voor- en achteraan en het ruime business class-interieur zorgen altijd voor een comfortabele en aangename rijervaring ongeacht de reisafstand.

   Mensvriendelijk interieur

  Het getoonde model stemt mogelijk niet overeen met de spcificaties beschikbaar in België. Kleuren en bepaalde exterieur- en/of interieurelementen kunnen in de praktijk verschillen van het werkelijke model.