Het evenwichtige en elegante ontwerp van de 2017 Mazda6 Sedan in de nieuwe premium metallic kleur: machine grijs

Een sportieve, dynamische en luxe auto voor het hele gezin

 

De Mazda6 Sedan is ontworpen met het KODO – Soul of Motion-design dat zijn inspiratie haalt uit de kracht en elegantie van een luipaard op het moment dat het dier zijn prooi bespringt. Deze luxe gezinsauto representeert beweging in zijn meest pure vorm: van de vloeiende contourlijnen en het dynamische uiterlijk tot het verhoogde comfort in het interieur. Elk detail van de Mazda6 Sedan is ontworpen in functie van de bestuurder en lokt bij iedereen een emotionele reactie uit.

 

Elk detail van de Mazda6 Sedan werd zorgvuldig geselecteerd om een maximum aan comfort te bieden: indrukwekkende ruime en op de bestuurder gerichte interieur, nieuw ontworpen stuurwiel, gebruiksvriendelijke console achteraan, sierpaneel op het dashboard maar ook de sportieve en krachtige carrosserie.

  • Atletisch exterieur van de mazda6 sedan 2017

   Atletisch exterieur

   Het exterieur van de Mazda6 Sedan is een evolutie van ons KODO-design. De vloeiende lijnen en sportieve uitstraling van deze luxe auto versterken het gevoel van beweging. De kennmerkende LED-koplampen hebben een katachtige uitstraling, wat de intense verschijning van de auto nog meer benadrukt. ’s Nachts zorgen de LED-koplampen voor een sterke verlichting. De vorm van de Mazda6 Sedan wordt nog verder versterkt door de 19’’ lichtmetalen velgen. De automatisch inklapbare zijspiegels vormen ook één zaak minder om u zorgen over te maken.

   Atletisch exterieur

  • Mensvriendelijk interieur luxe auto mazda6 sedan 2017

   Mensvriendelijk interieur

   Het luxueuze interieur van de Mazda6 Sedan is een uitbreiding van het KODO-design van Mazda waar elk aspect gemaakt wordt met materialen van topkwaliteit en gericht is op het optimale comfort en verhoogd rijgenot. De lederen zetels, het ingenieus ontworpen Karakuri-zetelsysteem, de audio Bose®, de zetelverwarming voor- en achteraan en het ruime business class-interieur zorgen altijd voor een comfortabele en aangename rijervaring ongeacht de reisafstand.

   Mensvriendelijk interieur

  • Premium metallic kleuren mazda6 sedan

   Premium metallic koetswerkkleuren

   De nieuwe premium koetswerkkleur – Machine Grey geeft de auto een authentieke metallic look door de sterk ontwikkelde TAKUMINURI-verftechnologie. Het Machine Grey benadrukt het dynamische en fijngevoelige KODO-design.
   De Soul Red premium koetswerkleur is de belichaming van Mazda’s passie voor auto’s. Het diepe, intense rood schreeuwt kracht en emoties uit.

   Premium metallic koetswerkkleuren

  • Nieuw ontworpen verwarmd stuurwiel mazda6 sedan

   Nieuw ontworpen verwarmd stuurwiel

   De filosofie van Mazda’s op mens gerichte design is bedoeld om een zo aangenaam mogelijke rijervaring aan te kunnen bieden. Daarom hebben we om ergonomische redenen het comfort van de grip op het stuur verbeterd en beide hendels en de airbag cover verkleind. Kort na het starten van de motor warmt het stuurwiel op zodat uw handen lekker warm blijven in de winter.

   Nieuw ontworpen verwarmd stuurwiel

  Het getoonde model stemt mogelijk niet overeen met de spcificaties beschikbaar in België. Kleuren en bepaalde exterieur- en/of interieurelementen kunnen in de praktijk verschillen van het werkelijke model.