Introductie van de Mazda3 Sedan, een opwekkende en sportieve Sedan met een verfijnd mensvriendelijk interieur 

 

De Mazda3 Sedan is de perfecte combinatie van prestaties, stevigheid en schoonheid. Hij is gebaseerd op de KODO ‘Soul of motion’-vormtaal die tot in het kleinste detail sportieve en dynamische beweging uitdrukt. De gesculpteerde vorm van de Mazda3 Sedan geeft een indruk van kracht en voorwaartse beweging. De stoere, brede look is een verwijzing naar de opwindende rijprestaties en wendbaarheid. Het exterieur geeft een energieke spanning en een gevoel van ritmische beweging weer dat bestuurders vanaf de eerste oogopslag aantrekt.

 

Het verfijnde en mensvriendelijke interieur van de Mazda3 Sedan is ontworpen met eersteklas materialen en werd ontworpen met oog voor detail. De indrukwekkend ruime en luxueus hervormde cabine met sportieve zetels, elektrische parkeerrem, gekleurde sierstiksels en zacht aanvoelende materialen zorgt voor het comfort dat je nodig hebt om van de rit te genieten. Het nieuw ontworpen stuurwiel, het gekromde instrumentenpaneel, en de verchroomde ventilatieringen verfraaien de luxueuze cockpit.

  • Ledsignatuur

   LED-signatuur

   De Mazda3 Sedan is uitgerust met intelligente LED-koplampen (AHL) met niet-verblindende grootlichten voor een superieur zicht ’s nachts zonder anderen te verblinden. De Mazda3 Sedan LED-signatuur werd verder verbeterd met de koplampen vooraan, de LED-dagrijlichten, de LED-mistlampen vooraan, de LED-lichtblokken achteraan en een intelligente regelingsfunctie voor op de snelwegen.

   LED-signatuur

  • Premium metallic kleuren

   Premium koetswerkkleuren

   De nieuwe premium koetswerkkleur van de Mazda3 Sedan - Machine grey - weerspiegelt dankzij de geavanceerde TAKUMI-NURI-verftechnologie de verfijnde schoonheid van machines. Machine Grey is een afspiegeling van de KODO-vormtaal en benadrukt het dynamische en sportieve design van de Sedan.
   Onze passie voor auto’s wordt volledig belichaamd in de premium koetswerkkleur Soul Red - een diep, intens rood dat kracht en emoties uitschreeuwt.

   Premium koetswerkkleuren

  • Nieuw ontworpen, *verwarmd stuurwiel

   Nieuw ontworpen, verwarmd stuurwiel

   Het mensvriendelijke interieur van de Mazda3 Sedan zorgt voor de perfecte rijomgeving en is nu uitgerust met een verbeterde stuurwielergonomie en -grip, bekleed met leder en voorzien van bediening voor audio. Het stelt de bestuurder in staat om het audiosysteem en de cruise control te bedienen, en het warmt ook op kort nadat de motor wordt gestart, om de handen van de bestuurder tijdens koude winterdagen warm te houden.

   Nieuw ontworpen, verwarmd stuurwiel

  • Mazda lichtmetalen velgen

   Mazda lichtmetalen velgen

   De nieuw ontworpen, stijlvolle 18" lichtmetalen velgen dragen bij tot het gevoel van snelheid en stabiliteit dat door het design van de Mazda3 Sedan gecreëerd wordt. Met één van de lichtste structuren van het segment, en een design dat weggeluiden dempt en voor nog meer stabiliteit zorgt, combineren onze Mazda lichtmetalen velgen op geweldige wijze stijl met prestaties.

   Mazda lichtmetalen velgen

  Het afgebeelde model stemt mogelijk niet overeen met de specificaties voor de markt. Kleuren en bepaalde exterieur- en/of interieurelementen kunnen in de praktijk verschillen van het werkelijke model.

   

  * Verwarmd stuurwiel niet beschikbaar voor zuiderse markten