Lancering van de Mazda3 Hatchback, een opwekkende en sportieve Hatchback met een opvallend mensvriendelijk interieur

 

Dankzij zijn dynamisch gesculpteerde vormen geeft de Mazda3 Hatchback de indruk van kracht en voorwaartse beweging. De stoere look van het voertuig is te danken aan onze bekroonde ‘KODO – Soul of Motion’-designfilosofie, met zijn gemodelleerde en strakke koetswerklijn die kracht en wendbaarheid uitstraalt en bijdraagt tot een meer dynamische en genietbare rijervaring. De stoere, brede look is een verwijzing naar de opwindende rijprestaties en wendbaarheid. Het exterieur drukt een energieke spanning en een gevoel van ritmische beweging uit dat vanaf de eerste oogopslag opvalt.

 

Het verfijnde en mensvriendelijke interieur van de Mazda3 Hatchback is uitgerust met eersteklas materialen en werd ontworpen met oog voor detail. De indrukwekkend ruime en luxueuze cabine met sportieve zetels, elektrische parkeerrem, gekleurde sierstiksels en zacht aanvoelende materialen zorgt voor het comfort dat je nodig hebt om van de rit te genieten. Het nieuw ontworpen instrumentenpaneel, het verwarmde lederen stuurwiel en de verchroomde ventilatieringen verfraaien de luxeuze cockpit.


  • Ledsignatuur

   LED-signatuur

   De opvallende LED-signatuur van deze Hatchback is uitgerust met niet-verblindende, intelligente koplampen (AHL) voor een beter zicht ’s nachts zonder anderen te verblinden. LED-dagrijlichten, LED-mistlampen, LED-lichtblokken achteraan en intelligente koplampen (AHL) dragen bij tot het buitengewoon markante voorkomen van de Mazda3.

   LED-signatuur

  • Premium metallic kleuren

   Premium koetswerkkleuren

   De nieuwe premium koetswerkkleur van de Mazda3 Hatchback - Machine Grey - weerspiegelt de verfijnde schoonheid van machines. De kleur wordt aangebracht met behulp van de geavanceerde TAKUMI-NURI-verftechnologie en benadrukt het dynamische en sportieve design van de Hatchback. 

    

   Onze passie voor auto’s wordt volledig belichaamd in de premium koetswerkkleur Soul Red - een diep, intens rood dat kracht en emoties uitschreeuwt.

   Premium koetswerkkleuren

  • Nieuw ontworpen, *verwarmd stuurwiel

   Nieuw ontworpen, verwarmd stuurwiel

   Het mensvriendelijke interieur van de Mazda3 Hatchback zorgt voor de perfecte rijomgeving en is nu uitgerust met een verbeterde stuurwielergonomie en -grip, bekleed met leder en voorzien van bediening voor audio. Het stelt de bestuurder in staat om het audiosysteem en de cruise control te bedienen, en het warmt ook lichtjes op nadat de motor wordt gestart om de handen van de bestuurder tijdens koude winterdagen warm te houden.

   Nieuw ontworpen, verwarmd stuurwiel

  • Mazda lichtmetalen velgen

   Mazda lichtmetalen velgen

   De nieuw ontworpen en stijlvolle 18" lichtmetalen velgen zorgen ervoor dat de Mazda3 Hatchback nog meer in het oog springt. De lichtmetalen velgen van Mazda combineren op geweldige wijze stijl met prestaties, en hebben één van de lichtste structuren van het segment. Ze werden bovendien ontworpen om weggeluiden te dempen en voor nog meer stabiliteit te zorgen.

   Mazda lichtmetalen velgen

  Het afgebeelde model stemt mogelijk niet overeen met de specificaties voor de markt. Kleuren en bepaalde exterieur- en/of interieurelementen kunnen in de praktijk verschillen van het werkelijke model.

   

  Verwarmd stuurwiel niet beschikbaar voor zuiderse markten