exterieur kleine mazda2

Een kleine stadsauto met sportieve looks en een hoogwaardig interieur

 

De vloeiende, sportieve belijning en gespierde looks van de Mazda2 ademen het dynamische KODO - Soul of Motion design van bumper tot bumper. Met zijn duikende daklijn en gespierde profiel oogt hij als eenjachtluipaard die klaarstaat om aan te vallen.

Het stijlvolle interieur combineert premium kwaliteit met ergonomisch design en technologische innovatie.

  • interieur mazda2

   Bestuurdersgerichte cockpit

   De Mazda2 is volledig op de bestuurder gericht, met ergonomische bedieningselementen en displays. Eigenschappen zoals MZD Connect* versterken het gevoel van eenheid met de auto.

   De ideale rijhouding is makkelijk te vinden dankzij de verbeterde pedaalopstelling, het in de hoogte en diepte verstelbare stuurwiel en een in de hoogte verstelbare bestuurderzetel. (*standaard op Plug, Pulse en Play Edition)

   Bestuurdersgerichte cockpit

  • stuurwiel kleine mazda2 stadswagen

   Innovatief, stijlvol design

   Klaar om erin te vliegen? Het sportieve en stijlvolle interieur van de Mazda2 heeft veel weg van de cockpit in een vliegtuig.

   Het instrumentenblok oogt als de romp en het dashboard als de vleugel van een vliegtuig. Zelfs de luchtroosters lijken op een straalmotor, terwijl de lijnen op de deurbekleding dan weer de luchtstroom ervan weerspiegelen.

   Innovatief, stijlvol design

  • ledkoplampen rode mazda2

   Ledkoplampen

   De Mazda2 komt tot leven dankzij de vooruitstrevende Ledkoplampen.

   De Ledkoplampen lijken wel de ogen van een roofdier en priemen moeiteloos door de donkerste nacht (standaard op Pulse Edition, optie op Play Edition).

   Ledkoplampen

  • lichtmetalen velgen rode mazda2

   Sportieve lichtmetalen velgen

   De ultieme uiting van sportiviteit en dynamiek. De Skydrive versies zijn uitgerust met 15" lichtmetalen velgen, terwijl de Play Edition uitpakt met 16" lichtmetalen velgen. Beide velgtypes ogen sterk en stoer, en vormen een perfecte harmonie met de atletische, gespierde looks van de Mazda2.

   Sportieve lichtmetalen velgen

  Het getoonde model stemt mogelijk niet overeen met de specificaties beschikbaar in België. Kleuren en bepaalde exterieur- en/of interieurelementen kunnen in de praktijk verschillen van het werkelijke model.