Mazda2 Hakoné vanaf 16.990 €

OPVALLEND VAN NATURE

De naam Hakoné verwijst naar de Hakoné Pas in de buurt van Mount Fuji, een van de mooiste natuurgebieden in Japan én Mazda’s favoriete testomgeving voor nieuwe modellen. Maar tegelijk een bron van inspiratie voor een nieuwe speciale serie: de Mazda2 Hakoné.

Het bekroonde KODO-design (letterlijk: “ziel van de beweging”) zit deze dynamische stadswagen als gegoten en onderstreept zijn krachtige persoonlijkheid. Tegelijk maakt zijn opwindende lijnenspel de bestuurder in u wakker. U zult snel ontdekken wat we precies bedoelen met Jinba Ittai, de perfecte harmonie tussen wagen en bestuurder.

Ook in het interieur ontsnapte geen enkel detail aan de aandacht van onze vaklui: de Mazda2 is helemaal gericht op uw comfort. En de Hakoné voegt daar nog een pak extra uitrusting aan toe.

LED-mistlampen

Rijd zelfzeker, zowel 's nachts als overdag. LED-mistlampen vooraan verlichten de weg voor u en bieden u een uitzonderlijke zichtbaarheid, zelfs in de meest barre weersomstandigheden. Zo voelt u zich altijd zeker en bent u steeds comfortabel onderweg.

Veiligheid

De wendbare Mazda2 Hakoné staat niet alleen garant voor een leuke rijervaring in de stad, maar ook parkeren en achteruitrijden gaan vlot dankzij de achteruitrijcamera, die u een duidelijk beeld geeft van wat u in de achteruitkijkspiegel niet kunt zien.

16” lichtmetalen velgen 'Gunmetal - Machine'

De 16” lichtmetalen velgen in 'Gunmetal - Machine' versterken de sportieve en stijlvolle look van de Mazda2 Hakoné en bieden extra grip voor een uitzonderlijke wegligging.

Design

Naast de reguliere koetswerkkleuren is de Mazda2 Hakoné verkrijgbaar in twee unieke koetswerkkleuren, nl Deep Crimson en Eternal Blue.

Testrit

Test de sportieve en stijlvolle Mazda2 Hakoné zelf uit.

Vakmanschap

Zie hoe elke Mazda met de hand tot leven wordt gewekt

Het afgebeelde model stemt mogelijk niet overeen met de specificaties voor de markt. Op het scherm kunnen kleuren en sommige exterieur- en/of interieurelementen afwijken van het werkelijke model.