Mazda2 IPM

KODO Design: sportieve, krachtige styling met een onweerstaanbare energie

 

Jinba Ittai is dat bijzondere gevoel van éénheid tussen auto en bestuurder en gaat verder dan het pure rijgenot van de Mazda2. Via onze bekroonde KODO- Soul of Motion-designfilosofie creëren we een emotionele band tussen wat u ziet, voelt en waar u van geniet. Dankzij het gesofisticeerde interieur werd het pure rijgenot nóg verhoogd.

 

We halen onze inspiratie bij bestuurders en zo gebruiken we, met u in ons achterhoofd, onsDe vormgeving van het koetswerk is strak, gespierd en gestroomlijnd en wordt tot leven gebracht door een nieuwe selectie premiumkleuren. Enkel de beste materialen worden uitgekozen om het stijlvolle, op de bestuurder gerichte interieur te vervaardigen. U zult zich direct thuis voelen door het karakter en de eigenheid van de Mazda2. 

  • Op de bestuurder gericht interieur

   Op de bestuurder gericht interieur

   Wanneer u plaatsneemt achter het stuur van de Mazda2 zult u pas echt merken wat we bedoelen met een op de bestuurder gericht interieur dat rondom u ontworpen werd. Van de optimaal geplaatste bediening tot MZD Connect* en de head-up display in kleur (ADD)*, alles is ergonomisch perfect geplaatst voor een verbeterde zichtbaarheid zowel overdag als 's nachts en in alle weersomstandigheden.

   *Beschikbaar volgens versie

   Op de bestuurder gericht interieur

  • Vernieuwd stuurwiel

   Sportief stuurwiel

   De vermaarde rijdynamiek van de Mazda2 begint bij u. Na ergonomisch onderzoek heeft Mazda het stuurwiel speciaal ontworpen voor een betere grip en een luxueuzer gevoel. Het stuurwiel van de Mazda2 is stijlvol, uitermate comfortabel in gebruik en handig om te besturen in om het even welke omstandigheden.

   Sportief stuurwiel

  • Premium koetswerkkleuren

   Premium koetswerkkleuren

   Dankzij onze geavanceerde laktechnologie TAKUMI-NURI krijgt de premium koetswerkkleur Machine Grey een rijke, heldere afwerking die ooit enkel behaald werd door handwerk van echte vaklui. De innovatieve lak, die de schoonheid van het koetswerk van de Mazda2 in de verf zet, is ontzettend slijtvast zodat de krachtige, gestroomlijnde vormgeving van de Mazda2 jaar na jaar behouden blijft.

   Premium koetswerkkleuren

  • Head-up display in kleur (ADD)

   Head-up display in kleur (ADD)

   Verkrijg tijdens het rijden belangrijke verkeersinformatie van het head-up display in kleur (ADD)* zonder dat u uw ogen van de weg moet afwenden. Het geeft de info weer in kleur voor een hogere resolutie en is in alle weersomstandigheden goed zichtbaar. In één oogopslag ziet u informatie zoals de snelheid, navigatie, en bepaalde i-ACTIVSENSE veiligheidswaarschuwingen.

   *Beschikbaar volgens versie

   Head-up display in kleur (ADD)

  • Sportieve lichtmetalen velgen

   16" Lichtmetalen velgen

   De 16” lichtmetalen 'Silver/Machine' velgen* stralen van top tot teen sportiviteit en beweging uit en verhogen de schoonheid van de KODO Soul of Motion designtaal. Ze ogen sterk en stoer en dragen bij aan de atletische, gespierde houding van de Mazda2.

   *Beschikbaar volgens versie

   16" Lichtmetalen velgen

  • LED koplampen

   LED koplampen

   De laaggeplaatste LED-koplampen* hebben overdag een opvallende, bijna roofdierachtige blik en zorgen zelfs in de donkerste nachten voor een uitstekende zichtbaarheid en bereik.

   *Beschikbaar volgens versie

   LED koplampen

  • Premium leder

   Premium leder

   De Mazda2 is verkrijgbaar in verschillende zetelbekledingen, met nog betere premiummaterialen en nieuwe kleurcombinaties voor alle uitvoeringen. De kleurcombinaties zijn verder bijgestuurd en verfijnd waardoor er een fijn gevoel voor kleur met een speels karakter ontstaat. De trendy hoge kwaliteit komt tot uitdrukking door onnodige elementen te verwijderen, de kleuren nog beter af te stellen en de effecten van de accenten nog te vergroten.

   Premium leder

  Het afgebeelde model stemt mogelijk niet overeen met de specificaties voor de markt. Op het scherm kunnen kleuren en sommige exterieur- en/of interieurelementen afwijken van het werkelijke model.