MX-5 RF

Schoonheid, comfort, elegantie en stijl.

 

De vernieuwende looks van de MX-5 RF realiseert het volle potentieel van het KODO - Soul of Motion-design. Perfect uitgebalanceerd met prachtige fastback contouren brengt MX-5 RF een glimlach op het gezicht van iedereen die hem ziet. 


Dankzij het innovatieve dakontwerp kunt u zowel genieten van een opwindend openluchtgevoel als van optimale veiligheid en comfort die het interieur u biedt. Het interieurontwerp met de deurpanelen die overlopen in koetswerkpanelen zorgen voor het ultieme Jinba Ittai-gevoel van eenheid met de wagen.

 

KODO-Soul of Motion-design in zijn meest sportieve vorm

TAKUMINURI meesterelijke koetswerkkleuren

Nieuwe premium koetswerkkleur - Machine Grey

Aerodynamisch druppelvormig ontwerp

 


  • Elegante, vloeiende belijning

   Elegante, vloeiende belijning

   De elegante vormgeving van het dak van de MX-5 RF wordt gekenmerkt door de zacht naar achter hellende B-stijlen die mooi overlopen in de kofferklep en zo een perfect druppelvormige cabine rond de bestuurder creëren. Deze vloeiende daklijn versmelt als het ware met de rechte koetswerklijn die van het uiterste punt van de lange motorkap naar achteren loopt en zo een elegant fastback silhouet vormt dat ongetwijfeld vele harten sneller doen slaan.

   Elegante, vloeiende belijning

  • Luxueuze interieurdetails

   Luxueuze interieurdetails

   Het ontwerp van het interieur van de MX-5 RF biedt ongeëvenaard comfort aan de bestuurder en zal een glimlach op uw gezicht toveren dankzij de perfect symmetrische opstelling van alle belangrijkste instrumenten. De zacht aanvoelende en kwaliteitsvolle zwarte lederen zetels dragen bij tot de ontspannende en gesofisticeerde sfeer van het verfijnde interieur.

   Luxueuze interieurdetails

  • Innovatieve inklapbare hard-top

   Innovatieve inklapbare hard-top

   De doordachte en prachtig ontworpen in klapbare hard-top van de MX-5 RF kan in slechts 13 seconden ingeklapt worden. De bovenste dakpanelen en de achterruit verdwijnen moeiteloos en vlot terwijl het achterste deel van het dak zichtbaar blijft wanneer het dak geopend is. Dit werkelijk unieke nieuwe design is niet te vergelijken met om het even welk ander inklapbaar dak op de markt.

   Innovatieve inklapbare hard-top

  • Nieuwe premium koetswerkkleur

   Nieuwe premium koetswerkkleur

   De TAKUMINURI-verftechnologie van Mazda zorgt voor een precieze en hoogwaardige afwerking alsof de kleur door een meester vakman met de hand is aangebracht. De opvallende en aantrekkelijke kleur Machine Grey geeft de pure schoonheid weer van vloeibaar staal. Met een sterk contrast tussen licht en schaduw en een gestroomlijnde hoge dichtheidsafwerking lijkt het wel alsof de MX-5 RF uit een massief blok staal gebeeldhouwd is.

   Nieuwe premium koetswerkkleur

  • Compromisloze kofferruimte

   Compromisloze kofferruimte

   Onze designers verzekerden ons dat de MX-5 RF zeker geen gebruiksgemak heeft opgeofferd bij het creëren van een inklapbaar dak dat zo compact en efficiënt inklapt. Desondanks een prachtig profiel en een gestroomlijnd design biedt de kofferruimte dezelfde opslagcapaciteit als de Roadster, genoeg voor 2 compacte koffers.

   Compromisloze kofferruimte

  • Het Jinba-Ittai gevoel van eenheid

   Het Jinba-Ittai gevoel van eenheid

   De MX-5 RF brengt de buitenkant naar binnen en de binnenkant naar buiten in volmaakte harmonie. Door de grenzen tussen interieur en exterieur te laten vervagen, ontstaat er een overweldigend gevoel van Jinba Ittai. Het gevoel van eenheid tussen de wagen en de bestuurder. De vloeiende lijnen van het koetswerk vloeien naadloos en ononderbroken over in het interieur op dezelfde manier als frisse lucht.

   Het Jinba-Ittai gevoel van eenheid

  • Design stuurwiel

   Design stuurwiel

   Laat uw handen glijden over het met premium leder beklede stuurwiel met rode stiksels, de stijlvolle afwerking in chroom en controleer uw muziek via de handige audiobediening op het stuurwiel. De ergonomische vorm is ontworpen voor een perfecte grip, snelle en gemakkelijke besturing op kronkelende wegen.

   Design stuurwiel

  Het afgebeelde model stemt mogelijk niet overeen met de specificaties voor de markt. Op het scherm kunnen kleuren en sommige exterieure- en/of interieure elementen afwijken van het eigenlijke model.