MX-5 RF

Onweerstaanbare stijl met een ziel

 

De MX-5 RF is het perfecte voorbeeld van onze bekroonde KODO - Soul of Motion-designtaal. Deze tweezitter is perfect uitgebalanceerd met prachtige fastback-contouren en is erg aangenaam om naar te kijken. Onze nieuwe koetswerkkleur Soul Red Crystal brengt elke sensuele welving en vloeiende lijn tot leven met een rijkdom en diepte die u eerst zult moeten zien om te kunnen geloven. 


Dankzij het innovatieve dakontwerp kunt u zowel genieten van een opwindend openluchtgevoel als van optimale veiligheid en comfort die het interieur u biedt. Het interieurontwerp met de deurpanelen die overlopen in koetswerkpanelen zorgen voor het ultieme Jinba Ittai-gevoel van eenheid met de wagen.

 

KODO-Soul of Motion-design in zijn meest sportieve vorm

TAKUMINURI meesterelijke koetswerkkleuren

Nieuwe premium koetswerkkleur - Machine Grey

Aerodynamisch druppelvormig ontwerp

 


  • Elegante, vloeiende lijnen

   Elegante, vloeiende lijnen

   De elegante vormgeving van het dak van de MX-5 RF wordt gekenmerkt door de zacht naar achter hellende B-stijlen die mooi overlopen in de kofferklep en zo een perfect druppelvormige cabine rond de bestuurder creëren. Deze vloeiende daklijn versmelt als het ware met de rechte koetswerklijn die van het uiterste punt van de lange motorkap naar achteren loopt en zo een elegant fastback silhouet vormt dat ongetwijfeld vele harten sneller doen slaan.

   Elegante, vloeiende lijnen

  • Luxueuze interieurdetails

   Luxueuze interieurdetails

   Het vernieuwde interieur van de MX-5 RF is gericht op het comfort van de bestuurder. Alle belangrijke bedieningselementen werden perfect symmetrisch geplaatst zodat het cockpitgedeelte nog verfijnder oogt. De zachte materialen van de kwaliteitsvolle, verwarmde lederen zetels dragen bij tot de ontspannende en elegante sfeer van het verfijnde interieur.

   Luxueuze interieurdetails

  • Innovatieve inklapbare hard-top

   Innovatieve inklapbare hard-top

   De doordachte en prachtig ontworpen in klapbare hard-top van de MX-5 RF kan in slechts 13 seconden ingeklapt worden. De bovenste dakpanelen en de achterruit verdwijnen moeiteloos en vlot terwijl het achterste deel van het dak zichtbaar blijft wanneer het dak geopend is. Dit werkelijk unieke nieuwe design is niet te vergelijken met om het even welk ander inklapbaar dak op de markt.

   Innovatieve inklapbare hard-top

  • Compromisloze kofferruimte

   Compromisloze kofferruimte

   Onze designers verzekerden ons dat de MX-5 RF zeker geen gebruiksgemak heeft opgeofferd bij het creëren van een inklapbaar dak dat zo compact en efficiënt inklapt. Desondanks een prachtig profiel en een gestroomlijnd design biedt de kofferruimte dezelfde opslagcapaciteit als de Roadster, genoeg voor 2 compacte koffers.

   Compromisloze kofferruimte

  • Nieuwe koetswerkkleur

   Nieuwe koetswerkkleur

   Soul Red Crystal is de geavanceerde en verfijnde versie van Mazda's iconische koetswerkkleur Soul Red. Het brengt onze KODO – Soul of Motion-designtaal perfect tot uitdrukking. De levendige en bruisende energie van Soul Red Crystal benadrukt de vloeiende lijnen van de MX-5 RF. Mazda’s TAKUMI-NURI laktechnologie zorgt voor een grotere kleursaturatie van wel 20 percent met 50 percent meer diepte dan Soul Red. 

   Nieuwe koetswerkkleur

  • Het Jinba Ittai-gevoel van eenheid

   Het Jinba Ittai-gevoel van eenheid

   De MX-5 RF brengt de buitenkant naar binnen en de binnenkant naar buiten in volmaakte harmonie. Door de grenzen tussen interieur en exterieur te laten vervagen, ontstaat er een geweldig Jinba Ittai-gevoel: dat gevoel van eenheid tussen auto en bestuurder. De vloeiende lijnen van de koetswerkpanelen vloeien naadloos en ononderbroken over in het interieur op dezelfde manier als frisse lucht.

   Het Jinba Ittai-gevoel van eenheid

  • Design stuurwiel

   Design stuurwiel

   Laat uw handen over het luxueuze lederen stuurwiel met rode stiksels en stijlvolle afwerking in chroom glijden. Tegelijkertijd kunt u uw muziek afstemmen via de handige audiobediening op het stuurwiel. De ergonomische vorm is ontworpen voor een perfecte grip. Zo kunt u snel en vlot sturen, zelfs op kronkelende wegen.

   Design stuurwiel

  Het afgebeelde model stemt mogelijk niet overeen met de specificaties voor de markt. Op het scherm kunnen kleuren en sommige exterieure- en/of interieure elementen afwijken van het eigenlijke model.