CX-5

Drive Together: Rijd samen, geniet samen

 

Beleef met de nieuwe Mazda CX-5 nieuwe dimensies inzake rijplezier. Zowel het interieur als het exterieur van onze nieuwste versie van de compacte SUV werden hertekend. Hij is even comfortabel en de moeite waard voor zowel de passagiers als de bestuurder. De nieuwe Mazda CX-5 werd ontworpen en gebouwd om het autorijden te lauweren, en bezorgt iedereen aan boord een sterk Jinba Ittai-gevoel, die geweldige (gevoels)band van eenheid met de auto.

 

Dankzij het evolutieve KODO Design en het ongeziene vakmanschap is het mooie exterieur strak en functioneel in de levendige nieuwe koetswerkkleur Soul Red Crystal, terwijl de ruime, bestuurdersgerichte cockpit stil, elegant ontworpen en bijzonder comfortabel is voor u en al uw passagiers. Perfect voor lange, aangename ritten met familie en vrienden. Dankzij de geavanceerde i-ACTIVSENSE veiligheidstechnologie kan iedereen achteroverleunen en genieten van de rit. Deel het genot van het ultieme rijplezier. 

 

 

Nieuwe premium koetswerkkleur Soul Red Crystal

Nieuwe head-up display met projectie op de voorruit (ADD) en verkeersbordherkenningssysteem (TSR)

Nieuw interieur dat rond de bestuurder heen is ontworpen

Betere stuur- en handlingprestaties met de G-Vectoring Control

Permanent 4-wielaandrijfsysteem i-ACTIV AWD

Topsnelheid: 211 km/u*

Acceleratie: 100 km/u in 9,3 seconden*

Brandstofverbruik: 4,9 - 7,2 l/100 km** NEDC

CO2-uitstoot: 128 - 164g/km** NEDC

 

* Cijfers van toepassing op nieuwe Mazda CX-5 SKYACTIV-D 184 pk i-ACTIV AWD, 6MT

** Minimum- en maximumwaarden voor het hele gamma 

Design

Bij Mazda worden design en vakmanschap harmonieus gecombineerd om zo een uitmuntend rijplezier te creëren. Het KODO design straalt niet alleen energie uit, het levert bovendien ook een betere aerodynamica en betere prestaties. Soul Red Crystal is een levendige nieuwe koetswerkkleur met een bijzonder mooie diepteglans alsof het van de hand van een meester-vakman was. De nieuwe kleur benadrukt de schoonheid van het KODO Design en is buitengewoon levendig en energiek.

Prestaties

Dankzij de SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS kan de nieuwe Mazda CX-5 harmonieus met u samenwerken voor nog meer rijgenot. Ons innovatief G‑Vectoring Control-systeem maakt het sturen en de hantering accurater en verfijnder. De mensgerichte, technische benadering past de motorkoppel aan om de belasting op elk wiel te optimaliseren. Omdat het zwaartepunt van een SUV hoger is, merkt u de voordelen. Het sturen gebeurt accuraat, de hantering is beter en de passagiers kunnen mee genieten van een vlottere en comfortabelere rit.

i-ACTIV AWD

Een andere manier waarop we de bestuurder met de wagen willen verbinden is via onze intelligente -iACTIV AWD veiligheidstechnologieën. 27 sensoren berekenen iedere seconde meer dan 200 aanpassingen zodat de bestuurder sneller potentieel gevaar kan herkennen, botsingen kan vermijden waar mogelijk en de ernst van de ongevallen beperken wanneer ze onvermijdelijk zijn.

Hoogstaande Veiligheid

Mazda's benadering van veiligheid gaat verder dan het beschermen op het allerbeste niveau van u en uw passagiers. Onze geavanceerde i-ACTIVSENSE veiligheidstechnologieën belonen u met extra Jinba Ittai-rijplezier. De nieuwe Mazda CX-5 is voorzien van Mazda Radar Cruise Control (MRCC) met stop&go functie, een head-up display in kleur met projectie op de voorruit (ADD) en een verkeersbordherkenningssyteem (TSR), waarbij snelheidsbeperkingen en andere verkeersborden op de voorruit worden geprojecteerd. Zo blijft u steeds geïnformeerd.

Kleuren Bekijk het kleurenpalet vanuit elke hoek

Galerij Verken de details vanuit elk perspectief

car
car

upquote Welke uitdaging ook op uw weg ligt, met Mazda's i-ACTIVE-DRIVE AWD hebt u de bovenhand downquote

Kodo Design

Ontdek hoe Mazda auto's ontwerpt die de dynamische schoonheid van het leven hier op aarde belichamen

Meer weten

Veiligheid

Onze geavanceerde i-ACTIVSENSE technologie zorgt voor uw veiligheid op de baan. Leun dus rustig achterover en geniet van de rit

Meer weten

Het afgebeelde model stemt mogelijk niet overeen met de specificaties voor de markt. Op het scherm kunnen kleuren en sommige exterieur- en/of interieurelementen afwijken van het werkelijke model.