Mazda CX-3 Hakoné vanaf 23.390 €

STIJL IN OVERVLOED

De naam Hakoné verwijst naar de Hakoné Pas in de buurt van Mount Fuji, een van de mooiste natuurgebieden in Japan én Mazda’s favoriete testomgeving voor nieuwe modellen. Maar tegelijk een bron van inspiratie voor een exclusieve versie van Mazda’s stijlvolle, compacte SUV: de Mazda CX-3 Hakoné.

De CX-3 is sowieso al een opvallende verschijning. Met zijn dynamische silhouet en opvallende KODOdesign (letterlijk: “ziel van de beweging”) trekt hij alle blikken naar zich toe. Binnenin verrast hij met verfijnde materialen, een sublieme afwerking en een standaarduitrusting die niets te wensen overlaat.

LED-koplampen

Rijd zelfzeker, zowel 's nachts als overdag. LED-koplampen, -dagrijlichten en -mistlampen vooraan verlichten de weg voor u en bieden u een uitzonderlijke zichtbaarheid. Zo voelt u zich altijd zeker en bent u steeds comfortabel onderweg, zelfs in de meest barre weersomstandigheden.

Achteruitrijcamera

De wendbare Mazda CX-3 Hakoné staat niet alleen garant voor een leuke rijervaring in de stad, maar ook parkeren en achteruitrijden gaan vlot dankzij de achteruitrijcamera, die u een duidelijk beeld geeft van wat u in de achteruitkijkspiegel niet kunt zien.

18" lichtmetalen velgen Diamond Cut in 'Silver/Gunmetal'

De 18" lichtmetalen velgen Diamond Cut in 'Silver/Gunmetal' versterken de sportieve en stijlvolle look van de Mazda CX-3 Hakoné en bieden extra grip voor een uitzonderlijke wegligging.

Navigatiesysteem

Plan uw reis snel en eenvoudig dankzij de ingebouwde satellietnavigatie. Kies de route van uw voorkeur - snelste, kortste of meest zuinige - en blijf up-to-date met de gratis Europese kaartupdates gedurende 3 jaar.

Testrit

Test de sportieve en stijlvolle Mazda CX-3 Hakoné zelf uit.

Vakmanschap

Zie hoe elke Mazda met de hand tot leven wordt gewekt

Het afgebeelde model stemt mogelijk niet overeen met de specificaties voor de markt. Op het scherm kunnen kleuren en sommige exterieur- en/of interieurelementen afwijken van het werkelijke model.

 

Gecombineerde CO2-emissiewaarden*:
141 g/km voor 2.0 SKYACTIV-G benzine 121 pk handgeschakelde 6-versnellingsbak met tweewielaandrijving (2WD) 

140 g/km voor 2.0 SKYACTIV-G benzine 121 pk 6-traps automatische transmissie met tweewielaandrijving (2WD)

160 g/km voor 2.0 SKYACTIV-G benzine 150 pk handgeschakelde 6-versnellingsbak met i-ACTIVE-DRIVE AWD 

152 g/km voor 2.0 SKYACTIV-G benzine 150 pk 5-traps automatische transmissie met i-ACTIVE-DRIVE AWD 

114 g/km voor 1.8 SKYACTIV-D diesel 115 pk handgeschakelde 6-versnellingsbak met tweewielaandrijving (2WD) 

126 g/km voor 1.8 SKYACTIV-D diesel 115 pk handgeschakelde 6-versnellingsbak met i-ACTIVE-DRIVE AWD 

137 g/km voor 1.8 SKYACTIV-D diesel 115 pk 6-traps automatische transmissie met i-ACTIVE-DRIVE AWD

*Voertuigen zijn erkend conform de nieuwe test- en goedkeuringsprocedure WLTP verordening (EU) 2017/1151; Verordening (EG) 715/2007.

Om vergelijking mogelijk te maken, worden hier enkel NEDC-waarden vermeld, bepaald volgens de uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153.

De vermelde MPG-cijfers zijn afkomstig van officiële EU-gereguleerde testresultaten die werden verkregen via laboratoriumtests. Deze worden alleen meegedeeld om te vergelijken. Het is mogelijk dat deze niet overeenkomen met uw reële rijresultaten.