Mazda CX-3 2018

Schoonheid in beweging met KODO-design

 

Met zijn prachtig gebalanceerde KODO-design verhoudingen, gemodelleerd koetswerk en sportieve maar verfijnde looks, is de Mazda CX-3 de ideale SUV voor de actieve, progressieve mensen van vandaag die houden van een dynamische stijl en opvallend design, zeker in de heldere nieuwe koetswerkkleur Soul Red Crystal.

 

Van de dramatische grille en chroomdetails tot de 18” lichtmetalen velgen*, glanzende, zwarte balken** en LED lichtblokken achteraan*, de Mazda CX-3 straalt energie en schoonheid uit in beweging voordat u zelfs nog maar in de auto stapt. Door gebruik te maken van topmaterialen en een uitzonderlijk vakmanschap, wordt het verhoogde rijplezier en het gevoel van eenheid met de auto volledig omarmd.

 

*Standaard op Skycruise

**Standaard vanaf Skydrive

  • Het KODO-design van de komende generatie

   Het KODO-design van de komende generatie

   De Mazda CX-3 zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Hij is ontwikkeld met KODO-design en ziet er opvallender en verfijnder uit. Het bevat heel wat opmerkelijke details, zoals de bijzondere grille en de LED-lichtblokken achteraan*. Ze benadrukken het ontwerp van de kenmerkende vleugels tot het strakke, scherp vormgegeven koetswerk en de 18” lichtmetalen velgen*.

   *Standaard op Skycruise

   Het KODO-design van de komende generatie

  • Soul Red Crystal

   Soul Red Crystal

   Soul Red Crystal is een nieuwe koetswerkkleur die de prachtige vormen van het KODO-design in de Mazda CX-3 nog meer benadrukt. Het is ontwikkeld uit ons originele, kenmerkende Soul Red. Soul Red Crystal versterkt nog de levendigheid, diepte en glans van het koetswerk als hij door licht en schaduw passeert. Dit komt tot stand door de drie lagen aangebracht met onze Takumi Nuri-technologie.

   Soul Red Crystal

  • Vakmanschap interieur

   Vakmanschap interieur

   Het interieur is een rustige en uitnodigende ruimte die de zintuigen prikkelt zonder u af te leiden, zodat u geconcentreerd kunt blijven op het pure rijgenot. U wordt omringd door een gevoel van eenheid dankzij de volgens de zone gebruikte kleuren en materialen. Een warme, grijze kleur werd gebruikt voor het instrumentenpaneel en de deurpanelen met suède-leer* versterken het gevoel van verfijning. 

    

   *Standaard op Skycruise

   Vakmanschap interieur

  • Volledig lederen zetels

   Lederen zetels

   De lederen zetels* in zwart of wit zijn elektrisch verstelbaar en sluiten mooi aan bij de kleuren van het interieur. Vooral het warme grijs van het instrumentenpaneel en van de deurpanelen versterkt de look en het gevoel van hoogwaardige details en verfijning.

    

   *Standaard op Skycruise

   Lederen zetels

  • Flexibel interieur

   Flexibel interieur

   Een weekendje ertussen uit? Grote shoppingtrip gepland? De reis van uw leven? De nieuwe Mazda CX-3 is zo veelzijdig dat hij elke uitdaging aankan en gemakkelijk in uw constant veranderende levensstijl past. Als u meer koffervolume nodig heeft, kunt u de achterbank 60/40 opsplitsen en helemaal plat wegbergen voor meer flexibele kofferruimte. Het enige wat u nu nog moet doen, is uw koffers pakken.

   Flexibel interieur

  • 18” aluminium velgen

   18” lichtmetalen velgen

   De KODO-design vormgeving van het koetswerk wordt versterkt met de nieuwste 18” lichtmetalen velgen Diamond-Cut 'Silver/Gunmetal'. Ze zien er niet alleen langer uit, de wielen lijken ook groter en ze stralen beweging en diepte uit. De glans van de spaken vestigt de aandacht op de chroomdetails van het exterieur. 

    

   *Standaard op Skycruise

   18” lichtmetalen velgen

  • Grille

   Grille

   De 2018 Mazda CX-3 heeft een verbeterd design en look met acht horizontale balken en dubbele fijne en krachtige lamellen die voor nog meer diepgang en verfijning zorgen. Het accentueert het scherpe, afgelijnde koetswerk en zorgt voor een meer volwassen, verfijnde expressie, meer diepte en een kwaliteitsvolle look.

   Grille

  Het afgebeelde model stemt mogelijk niet overeen met de specificaties voor de markt. Op het scherm kunnen kleuren en sommige exterieur- en/of interieurelementen afwijken van het werkelijke model.

   

  Gecombineerde CO2-emissiewaarden*:
  141 g/km voor 2.0 SKYACTIV-G benzine 121 pk handgeschakelde 6-versnellingsbak met tweewielaandrijving (2WD) 

  140 g/km voor 2.0 SKYACTIV-G benzine 121 pk 6-traps automatische transmissie met tweewielaandrijving (2WD)

  160 g/km voor 2.0 SKYACTIV-G benzine 150 pk handgeschakelde 6-versnellingsbak met i-ACTIVE-DRIVE AWD 

  152 g/km voor 2.0 SKYACTIV-G benzine 150 pk 5-traps automatische transmissie met i-ACTIVE-DRIVE AWD 

  114 g/km voor 1.8 SKYACTIV-D diesel 115 pk handgeschakelde 6-versnellingsbak met tweewielaandrijving (2WD) 

  126 g/km voor 1.8 SKYACTIV-D diesel 115 pk handgeschakelde 6-versnellingsbak met i-ACTIVE-DRIVE AWD 

  137 g/km voor 1.8 SKYACTIV-D diesel 115 pk 6-traps automatische transmissie met i-ACTIVE-DRIVE AWD

  *Voertuigen zijn erkend conform de nieuwe test- en goedkeuringsprocedure WLTP verordening (EU) 2017/1151; Verordening (EG) 715/2007.

  Om vergelijking mogelijk te maken, worden hier enkel NEDC-waarden vermeld, bepaald volgens de uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153.

  De vermelde MPG-cijfers zijn afkomstig van officiële EU-gereguleerde testresultaten die werden verkregen via laboratoriumtests. Deze worden alleen meegedeeld om te vergelijken. Het is mogelijk dat deze niet overeenkomen met uw reële rijresultaten.