Mazda CX-3

KODO-Design: sportieve en dynamische vormgeving

 

We geloven dat wanneer er eenheid bereikt wordt tussen de bestuurder en de auto, het rijden leuk wordt. We noemen dit Jinba Ittai en het is ook de reden waarom we jaren spendeerden aan het perfectioneren van onze KODO- Soul of Motion-designfilosofie zodat u een emotionele band ontwikkelt tussen uzelf en uw wagen.

 

We hebben gemodelleerd en vormgegeven, ervan uitgaande dat ook bij design schoonheid in soberheid te vinden is. We gebruiken materialen van de hoogste kwaliteit voor maximaal comfort. We hebben de vorm en de suggestieve lijnen van het exterieur verder verfijnd en door ons op de details van het interieur te concentreren, de ruime cabine verder verbeterd. We hebben een auto gecreëerd die volledig rond u draait.

  • Met de hand gemaakte, mensgerichte cockpit

   Mensgerichte cockpit

   Onze designers hebben gezorgd voor een perfecte ergonomie in de CX-3, waardoor u onmiddellijk de drang zult voelen om te rijden. Van de glooiende lijnen op het dashboard tot de perfect gepositioneerde meters en schermen, alles voelt aan als een verlengstuk van uw eigen lichaam. De nieuw ontworpen elektrisch verstelbare bestuurderszetel zorgt er samen met MZD Connect voor dat u altijd verbonden blijft met de buitenwereld.

   Mensgerichte cockpit

  • Nieuw ontworpen verwarmd stuurwiel

   Nieuw ontworpen stuurwiel

   Het stuurwiel van de CX-3 is herwerkt en verbeterd en geeft een stevig en hoogwaardig gevoel. Het bevat zelfs verwarmingselementen zodat u uw handen op koude winterdagen kunt verwarmen en bezorgt u zo de meest aangename en comfortabele rijomgeving. Ze verwarmen in een mum van tijd de greep van het stuurwiel zodat u veilig en comfortabel kunt sturen, wat ook de weersomstanidgheden zijn.

   Nieuw ontworpen stuurwiel

  • Unieke premium Mazda kleuren

   Premium koetswerkkleuren

   Onze geavanceerde laktechnologie TAKUMI-NURI benadrukt het dynamische design van de CX-3. De nieuwe premium kleur Machine Grey weerspiegelt de verfijnde schoonheid van de CX-3 en zet de unieke KODO- Soul of Motion-lijnen in de verf.

    

   Het unieke Soul Red van Mazda reflecteert diepe, intense passie en straalt emotionele kracht uit.

   Premium koetswerkkleuren

  • Dynamisch exterieur

   Dynamisch exterieur

   De styling van het dynamische exterieur van de CX-3 suggereert snelheid en beweging vanuit elke hoek en maakt hem even opwindend om naar te kijken als om ermee te rijden. Strakke, vloeiende lijnen zijn een duidelijke reflectie van de KODO- Soul of Motion-designfilosofie en zorgen naast de aerodynamische voordelen ook voor een opvallend silhouet. De 18” lichtmetalen Diamond Cut-velgen en de opvallende met zilver afgewerkte grille vooraan doen het exterieur van de CX-3 strak en sportief ogen.

   Dynamisch exterieur

  • Lichtmetalen velgen

   18" lichtmetalen Diamond Cut-velgen

   De opvallende look van de CX-3 wordt nog meer in de verf gezet door zijn indrukwekkende 18'' lichtmetalen Diamonf Cut-velgen Silver/Gunmetal. Ze bieden de perfecte balans in stijl en prestatie en hebben zowat de lichtste structuur in hun klasse. Ze zijn ontworpen om weggeluid te onderdrukken en de stabiliteit te verhogen en zien er net zo fantastisch uit als ze aanvoelen.

   18" lichtmetalen Diamond Cut-velgen

  • Active Driving Display

   Head-up display in kleur

   De head-up display geeft belangrijke rijgegevens weer zodat de bestuurder zich kan blijven concentreren op de weg. Het geeft de informatie in kleur en met een hogere resolutie en definitie weer, wat de zichtbaarheid en leesbaarheid in alle omgevingen sterk verbetert. Goed zichtbaar zijn de snelheid, cruisecontrol, real-time routeaanwijzingen en verkeersbordenherkenning.

   Head-up display in kleur

  • Flexibele bagageruimte

   Flexibele bagageruimte

   Het dubbelzijdige laadplatform in de koffer biedt veel opslagruimte en een flexibele bagagecapaciteit. Het laadplatform kan in de hoogte versteld worden zodat u de bagageruimte naar wens kunt aanpassen.

   Op die manier kunt u altijd plaats maken voor de bagage van het hele gezin of voor grote artikelen zoals outdoor - en sportartikelen. En het maakt laden en lossen zoveel eenvoudiger.

   Flexibele bagageruimte

  Plaats nodig achterin? Alles wordt zoveel makkelijker met ons flexibel zitsysteem

  • één
  • twee
  • drie
  • vier
  • vijf
  • zes

  Het afgebeelde model stemt mogelijk niet overeen met de specificaties voor de markt. Op het scherm kunnen kleuren en sommige exterieur- en/of interieurelementen afwijken van het werkelijke model.