Mazda CX-3
Mazda2 IPM

Indrukwekkend design, prestatiegericht rijgedrag

 

De unieke, compacte crossover CX-3 van Mazda is ontworpen en gebouwd als een ode aan het pure rijgenot. De bekroonde SKYACTIV Technology biedt compromisloze sportieve prestaties en dynamisch, responsief handling. Dit maakt de CX-3 perfect uitgerust voor zowel het rijden in de stad als het doorkruisen van het platteland. Het gevoel van Jinba Ittai, van één zijn met de wagen, wordt u bezorgd door SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS waardoor u zich midden in de rijervaring bevindt. 

 

 

Het elegante, premium KODO- Soul of Motion-design in combinatie met innovatieve functies zoals MZD Connect zijn het perfecte voorbeeld van de menselijke designfilosofie van Mazda, terwijl de vervaardigde details in het interieur bijdragen tot het uitzonderlijke niveau van schoonheid. Deze auto levert werkelijk een uitmuntend niveau in comfort en prestaties.

 

 

Sportieve prestaties en responsief rijgedrag met G-Vectoring Control

Opwindend mensgericht design

Geavanceerde i-ACTIVSENSE veiligheidssystemen

In-car connectiviteit en hertekend verwarmd stuurwiel

Topsnelheid: 177 km/u*

Acceleratie: 0-100 km/u in 10,1 seconden*

Brandstofverbruik: 4,0 l/100 km* NEDC**

CO2-uitstoot: niet hoger dan 105 g/km* NEDC**

 

*Cijfers gebaseerd op de SKYACTIV-D 105 pk 6MT.

 

**Volgens de nieuwe WLTP-testmethode bedraagt het brandstofverbruik van deze wagen  . , . l/100 km en de CO2-uitstoot . . . g/km. Vanaf 1 september 2019 zullen enkel de WLTP-waarden beschikbaar zijn. Zie het koninklijk besluit van 5 september 2001.

Bekroningen Ontvangen van erkenning voor innovatief design en uitmuntende prestaties

De Mazda CX-3 is bekroond met de Red Dot Design Award, een prijs voor hoogstaand ontwerp. De internationale jury kent dit gegeerde kwaliteitslabel uitsluitend toe aan projecten die een uitzonderlijke prestatie neerzetten in hun categorie dankzij een uitmuntend ontwerp.

Innovatie Dit maakt de CX-3 zo uniek

DESIGN

De elegante schoonheid van onze KODO- Soul of Motion-designfilosofie is een ware uiting van Jinba Ittai, de emotionele band tussen auto en bestuurder. Alles - vanaf het premium exterieur tot de ruime, mensgerichte cabine uitgerust met een head-up display in kleur en een verwarmd stuurwiel - is ontworpen met u in gedachten om u het absolute rijgenot te kunnen bieden. Een gevoel van eigenheid dat u toelaat uzelf uit te drukken. De gestroomlijnde lijnen en gedurfde, krachtige verhoudingen van de CX-3 zijn prachtig gevormd zodat iedereen ervan kan genieten.

DESIGN

KODO- Soul of Motion: dynamisch, sportief design en vakmanschap van topkwaliteit.

PRESTATIES

SKYACTIV Technology levert een responsief rijgedrag en compromisloze brandstofzuinigheid.

INFOTAINMENT

MZD Connect: intuïtieve toegang tot entertainment en belangrijke informatie.

HOOGSTAANDE VEILIGHEID

Advanced i-ACTIVSENSE veiligheidssystemen voor een maximaal vertrouwen op de weg.

Kleuren Bekijk het kleurenpalet vanuit elke hoek

Galerij Verander eens van perspectief en verken ieder detail

car
car

upquote Welke uitdaging ook op uw weg ligt, met Mazda's i-ACTIVE-DRIVE AWD hebt u de bovenhand downquote

Het afgebeelde model stemt mogelijk niet overeen met de specificaties voor de markt. Op het scherm kunnen kleuren en sommige exterieur- en/of interieurelementen afwijken van het werkelijke model.