CX-5

Designevolutie en verfijnd vakmanschap

 

Het KODO Design van de nieuwe Mazda CX-5 zorgt voor elegantie en dynamiek. Van voor tot achter creëert het design de opwindende indruk van een krachtige voorwaartse beweging, van zuivere wendbaarheid en snelheid. Om de uitgesproken en sensuele rondingen van de SUV in de verf te zetten, ontwikkelde Mazda Soul Red Crystal met de unieke Takumi Nuri-laktechnologie. Het resultaat is een kleur die zo levendig en diep is dat u het haast niet gelooft.

 

Het klassevolle, op de bestuurder gerichte interieur zorgt voor een gevoel van openheid, integratie en businessclass comfort voor alle inzittenden. Het verfijnde vakmanschap is overal te bespeuren. Het ruime, luxueuze interieur, dat met ergonomische bedieningen en een nieuw stuurwiel rond de bestuurder werd gebouwd, is een plaats waarin u zichzelf met groot comfort kunt nestelen. Passagiers zullen onmiddellijk tot rust komen in de diepe verwarmde zetels*, die versteld kunnen worden voor lange ritten. Iedereen zal genieten van het Bose®-audiosysteem met 10 luidsprekers** en MZD Connect, ons geavanceerd infotainmentsysteem.

 

* de verwarmde achterzetels zijn verkrijgbaar volgens versie

** het eersteklas BOSE®-audiosysteem met 10 luidsprekers volgens versie

  • Rondom u gebouwd voor een betere rijervaring

   Rondom u gebouwd voor een betere rijervaring

   Bij Mazda beginnen we altijd met de meest natuurlijke positie voor pedalen, bedieningen en het stuurwiel. Wanneer u comfortabel zit, geniet u nog meer van het Jinba Ittai-rijplezier. 

    

   Dankzij een betere aerodynamica en geluidsdemping zullen uw vrienden en familie achterin even comfortabel en ontspannen zijn als u achter het stuur.

   Rondom u gebouwd voor een betere rijervaring

  • Nieuwe koetswerkkleur Soul Red Crystal

   Nieuwe koetswerkkleur Soul Red Crystal

   Soul Red Crystal is een nieuwe kleur die de mooie vormen en texturen van het KODO Design van de nieuwe Mazda CX-5 nog meer tot hun recht laat komen. De Soul Red Crystal koetswerkkleur, die gebaseerd is op ons oorspronkelijk iconisch Soul Red, maakt het koetswerk nog levendiger, dieper en glanzender wanneer het beweegt tussen licht en schaduw. Soul Red Crystal is een kleurcreatie in drie lagen op basis van onze Takumi Nuri-technologie.

   Nieuwe koetswerkkleur Soul Red Crystal

  • Verstelbare en verwarmde achterzetels

   Verstelbare en verwarmde achterzetels

   Passagiers op de achterbank zullen nooit het gevoel hebben dat ze vooraan moeten gaan zitten. De nieuwe zetels werden volledig hertekend en zijn dieper, sluiten nauwer aan en bieden een uitmuntend comfort. Tijdens lange ritten kan de rugleuning versteld worden zodat de passagiers achterin zich beter kunnen ontspannen.  (de verwarmde achterzetels zijn verkrijgbaar volgens versie)

   Verstelbare en verwarmde achterzetels

  • 19" lichtmetalen velgen

   19" lichtmetalen velgen

   Met zijn lage, elegante en goed geproportioneerde vorm is de nieuwe Mazda CX-5 nog dynamischer. Dankzij de 19” Dark gunmetal lichtmetalen velgen oogt hij dan weer gesofisticeerder*. 

    

   *de 19” Dark gunmetal lichtmetalen velgen zijn verkrijgbaar volgens versie


   19" lichtmetalen velgen

  • MZD Connect

   MZD Connect

   Dankzij MZD Connect staat u op een eenvoudige manier in verbinding met uw wereld en geniet u tegelijk van de rit, waardoor het Jinba Ittai-gevoel van eenheid met de nieuwe Mazda CX-5 nog intenser wordt.

    

   Navigeer door de menu's via het 7” aanraakkleuren, door gebruik te maken van de stembediening of via de intuïtieve HMI Commander Sluit uw smartphone aan en blijf geconnecteerd via sociale media, open tekstberichten en stem eenvoudig af op DAB- of internetradiozenders.

   MZD Connect

  Car and driver in perfect harmony Never drive alone

  Kodo designfilosofie Kunst in beweging

  Als overtuigde aanhangers van het Japanse principe dat minder meer is, werd het doel voor de nieuwe CX-5 om een eenvoudige, maar tegelijkertijd elegante vorm te ontwerpen. In ons meest gesofisticeerde ontwerp tot nog toe, geeft de verfijnde, krachtige carrosserie pure beweging weer, van de voorkant tot de achterkant, die een onuitwisbare indruk van snelheid achterlaat. Het resultaat is een wagen die de functionaliteit en stevigheid van een SUV combineert met wat in onze ogen een rijdend kunstwerk is. Ontdek meer

  Het afgebeelde model stemt mogelijk niet overeen met de specificaties voor de markt. Op het scherm kunnen kleuren en sommige exterieur- en/of interieurelementen afwijken van het werkelijke model.