CX-5

Drive Together: Rijd samen, geniet samen

 

Beleef met de nieuwe Mazda CX-5 nieuwe dimensies inzake rijplezier. Zowel het interieur als het exterieur van onze nieuwste versie van de compacte SUV werden hertekend. Hij is even comfortabel en de moeite waard voor zowel de passagiers als de bestuurder. De nieuwe Mazda CX-5 werd ontworpen en gebouwd om het autorijden te lauweren, en bezorgt iedereen aan boord een sterk Jinba Ittai-gevoel, die geweldige (gevoels)band van eenheid met de auto.

 

Dankzij het evolutieve KODO Design en het ongeziene vakmanschap is het mooie exterieur strak en functioneel in de levendige nieuwe koetswerkkleur Soul Red Crystal, terwijl de ruime, bestuurdersgerichte cockpit stil, elegant ontworpen en bijzonder comfortabel is voor u en al uw passagiers. Perfect voor lange, aangename ritten met familie en vrienden. Dankzij de geavanceerde i-ACTIVSENSE veiligheidstechnologie kan iedereen achteroverleunen en genieten van de rit. Deel het genot van het ultieme rijplezier. 

 

 

Nieuwe premium koetswerkkleur Soul Red Crystal

Nieuwe head-up display met projectie op de voorruit (ADD) en verkeersbordherkenningssysteem (TSR)

Nieuw interieur dat rond de bestuurder heen is ontworpen

Betere stuur- en handlingprestaties met de G-Vectoring Control

Permanent 4-wielaandrijfsysteem i-ACTIV AWD

Topsnelheid: 209 km/u*

Acceleratie: 100 km/u in 9,0 seconden*

Brandstofverbruik: 5,0 - 7,1 l/100 km** NEDC***

CO2-uitstoot: 132 - 162 g/km** NEDC***

 

* Cijfers van toepassing op nieuwe Mazda CX-5 SKYACTIV-D 2.2 (175 pk) i-ACTIV AWD, 6MT

** Minimum- en maximumwaarden voor het hele gamma 

 

***Volgens de nieuwe WLTP-testmethode bedraagt het brandstofverbruik van deze wagen  . , . l/100 km en de CO2-uitstoot . . . g/km. Vanaf 1 september 2019 zullen enkel de WLTP-waarden beschikbaar zijn. Zie het koninklijk besluit van 5 september 2001.

Innovatie Dit maakt de nieuwe Mazda CX-5 zo uniek

Kleuren Bekijk het kleurenpalet vanuit elke hoek

Galerij Verken de details vanuit elk perspectief

Kodo Design

Ontdek hoe Mazda auto's ontwerpt die de dynamische schoonheid van het leven hier op aarde belichamen

Meer weten

Veiligheid

Onze geavanceerde i-ACTIVSENSE technologie zorgt voor uw veiligheid op de baan. Leun dus rustig achterover en geniet van de rit

Meer weten

Het afgebeelde model stemt mogelijk niet overeen met de specificaties voor de markt. Op het scherm kunnen kleuren en sommige exterieur- en/of interieurelementen afwijken van het werkelijke model.