smartphone connectiviteit Mazda

Haal meer voldoening uit uw rijervaring

 

Dankzij MZD Connect behoudt u totale controle en bent u veilig onderweg terwijl u toch kunt inspelen op de eisen van het moderne leven. Pas de communicatie- en navigatie-instellingen van uw Mazda aan zonder te worden afgeleid terwijl u van puur rijplezier geniet. Dit is nu wat wij bedoelen met Jinba Ittai.

 

Stemherkenning en Mazda's HMI Commander en stuurwielcontrole zorgen ervoor dat u toegang krijgt tot de toepassingen, diensten en apps van uw smartphone terwijl u toch geconcentreerd blijft op de weg. Geniet van de functies van uw favoriete app dankzij de smartphone-integratie via MZD Connect.

 

Apple CarPlay™ en Android Auto™ zijn beschikbaar voor alle automodellen die met MZD Connect zijn uitgerust. Wilt u deze software aankopen en in uw Mazda installeren, neem dan contact op met uw dealer.

Apple CarPlay™

Apple CarPlay™ is de slimmere, veiligere manier om uw iPhone te gebruiken terwijl u achter het stuur zit. Krijg gemakkelijk toegang tot Apple Music, Maps, Messages, en bel via Siri of de auto's HMI Commander en aanraakscherm.

Android Auto™*

Krijg toegang tot uw favoriete muziek- en berichtenapps, Google Maps, Google Play Music en ontvang onderweg lokale verkeersinformatie via Android Auto™. Dankzij de Google Assistant spraaksturing kunt u berichten sturen en ontvangen, telefoneren, routebeschrijvingen krijgen, uw dag plannen en toch uw ogen veilig op de weg houden.

 

* Op dit moment is Android Auto nog niet officieel beschikbaar in België. Gelieve bij Google LLC te controleren wanneer Android Auto officieel beschikbaar zal worden gesteld in België.

Mazda CX-5

Testrit

Maak een testrit met een van onze nieuwste modellen en probeer MZD Connect zelf uit.

Zoek een dealer
Mazda interieur

Een gevoel van eenheid

Ontdek hoe Mazda u met alles en iedereen verbonden houdt terwijl u toch geconcentreerd blijft op de weg.

Beter verbonden

Apple, iPhone, en Siri zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen. Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc.


Android en Android Auto zijn handelsmerken van Google LLC.


Gelieve de compatibiliteit van uw smartphone met Apple CarPlay of Android Auto na te kijken vooraleer u deze functies aankoopt.

Mazda is niet verantwoordelijk voor Apple CarPlay en Android Auto, noch voor de functies of applicaties ervan.

U bent zelf volledig verantwoordelijk voor uw eigen gebruik van deze functies en applicaties, zoals bijvoorbeeld het doorgeven van uw gegevens en locatie.