mazda services

Waarom zou u naar een Mazda dealer gaan voor onderhoud?

Bij Mazda denken wij niet alleen aan uw wagen maar ook aan u. Bij de Mazda dealer kunt u rekenen op professioneel onderhoud tegen een concurrerende prijs. Zo blijft uw auto prettig, betrouwbaar en veilig rijden en bent u verzekerd van een gunstige inruilwaarde. 

 

Transparante prijzen

Vóór iedere servicebeurt neemt uw onderhoudsmonteur de werkzaamheden met u door - zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. De afgesproken prijs is inclusief onderdelen, olie, vloeistoffen en BTW. Na de servicebeurt vertellen onze monteurs u welk onderhoud u in de toekomst nog kunt verwachten.

Training en uitrusting

Voor een goede uitvoering van de onderhouds- en diagnosewerkzaamheden worden onze onderhoudsmonteurs regelmatig bijgeschoold over de nieuwste technieken. Er wordt ook geïnvesteerd in speciaal gereedschap en speciale diagnose-apparatuur. En de onderhoudsmonteurs van Mazda doen er alles aan om up-to-date te blijven met onze technische informatiesystemen.

 

Digital Service Record

Mazda dealers slaan al het uitgevoerde routine-onderhoud veilig op in het centrale Mazda Digital Service Record . Dit voorkomt frauduleuze gegevensinvoer, garandeert een hogere inruilwaarde en geeft steeds een duidelijk en volledig overzicht van de onderhoudshistoriek.

 

Mazda onderhoud past in uw planning

Bij het plannen van de volgende onderhoudsbeurt houden onze dealers rekening met uw agenda. En ze laten u niet wachten. U krijgt zelfs een vervangwagen als die beschikbaar is.

Dat noemen wij nu service. En u?

U wilt snel antwoord?