Tomorrowland festival

Tomorrowland

Een auto moet aanvoelen als het verlengde van uw lichaam, muziek als het verlengde van uw ziel.

Mazda stelt voor: The Sound of Tomorrow 

 

Wij geloven dat een auto als een natuurlijke verlenging van uw lichaam moet aanvoelen. Dat is de essentie van Jinba Ittai, de filosofie achter alles wat we doen. Een paard en zijn ruiter communiceren via gevoel. Ze bewegen naadloos als één geheel, symbiotisch verbonden voor een ware emotionele ervaring. We willen dat onze auto's instinctief reageren op de handelingen van de bestuurder en dat de bestuurder duidelijk de reactie van de auto voelt.

 

Wij geloven dat ook dj's en hun draaitafels een onwrikbare éénheid vormen en zo met hun muziek een emotionele band uitlokken bij het publiek. De unieke en krachtige emoties van het rijden met een Mazda vinden we ook terug in de originele emotionele impact van muziek.

 

Volg #MazdaSounds en ga mee op trip naar Tomorrowland!

GalerijMeer infoTOMORROWLAND

Krachtige beats en samenhorigheid: Tomorrowland is een van de grootste dancefestivals ter wereld. Sinds het in 2005 van start is gegaan trekt Tomorrowland een gigantische menigte fans van over heel Europa en de wereld om uit de bol te gaan op het geluid van de grote namen uit de muziekindustrie.

Bekroond met talrijke onderscheidingen, symboliseert Tomorrowland de cutting edge, met een mix van de huidige meest uitmuntende en beste artiesten uit de elektronische muziekwereld naast de visionairen van de toekomst. Tomorrowland 2016, 'The Elixir of Life', vormde hierop zeker geen uitzondering.

mazda tomorrowland festival
mazda tomorrowland festival

TOMORROWLAND

Tomorrowland is een van de grootste evenementen voor dancemuziek

mazda tomorrowland ambassadeur

LOST FREQUENCIES

Lost Frequencies – is de ambassadeur voor beide "Mazda Drives: The Sound of Tomorrow"

mazda tomorrowland partnership

MAZDA EN TOMORROWLAND

Mazda en Tomorrowland sloegen de handen in elkaar om op zoek te gaan naar het beste dat de volgende generatie elektronische muziek DJ's te bieden heeft