Hero

4 redenen waarom een stockwagen kopen een goed idee is

juli 28, 2018
4107 keer gezien
seats

Bent u van plan om een nieuwe wagen aan te schaffen, maar heeft u een strikt budget waar u niet over wilt gaan?  Heeft u onze configurator uitgeprobeerd, maar kunt u niet kiezen uit alle mogelijke opties? Dan is een stockwagen misschien iets voor u. U denkt er misschien niet meteen aan bij het kiezen van een nieuwe wagen, maar er zijn genoeg argumenten om een stockwagen kopen.

 

Interessante aanbiedingen

De belangrijkste reden om voor een stockwagen te gaan is natuurlijk het financieel gedeelte. Zo zal de prijs van een nieuwe stockwagen vaak lager liggen dan die van een wagen die rechtstreeks uit de fabriek komt. Niet enkel auto’s die al een tijdje in een wagenpark hebben gestaan genieten van deze aanbiedingen. Als een wagen bijvoorbeeld lange tijd in een showroom heeft gestaan, kunnen er kortingen op zijn.

Neem eens een kijkje op de sites van onze dealers. Klik hier om de dichtstbijzijnde dealer te vinden.

 

Een nieuwe wagen, in recordtijd geleverd

Een tweede voordeel wanneer u een stockwagen koopt is dat de levertijd van uw wagen veel lager zal liggen dan wanneer u een nieuwe auto besteld. Uw nieuwe aankoop is namelijk per direct beschikbaar bij uw verdeler naar keuze en zal zeer snel geleverd worden. De productie en levering van een nieuwe wagen kan - afhankelijk van uw keuze - soms enkele maanden in beslag nemen. Kies dus daarom voor een nieuwe stockwagen of ga eens even lang bij een verdelere om de opties te overlopen.

 

Opteer voor opties

Als u vele opties wil, bent u best om te kiezen voor een wagen die uitgerust is met ‘packs’.  Packs omvatten bijvoorbeeld vaak veiligheids- en comfort opties die u extra voordelig kunt opnemen in de totaalprijs van uw stockwagen.

 

Een breed gamma aan voertuigen in stock

Mazda biedt u om deze bovenstaande redenen een ruim aanbod aan stockwagens. Bij onze verdelers kunt u al onze modellen vinden in de showroom of garage. Aarzel dus zeker niet om te melden dat u geïnteresseerd zou zijn in een showroom model als nieuwe auto, of neem alvast op voorhand een kijkje naar onze aanbiedingen van het moment.

Een nieuwe stockwagen kopen bij Mazda is dus een eenvoudige, maar vooral goedkope en snelle manier om een nieuwe wagen aan te kopen.

Most viewed articles

Volledig nieuwe Mazda2 klaar voor Europese lancering

december 09, 2014 | 20206 keer gezien

SKYACTIV-technologie en KODO-design verenigd in ee...

Nieuwe compacte SUV Mazda CX-5 2017 onthuld

november 23, 2016 | 16948 keer gezien

Op het autosalon van Los Angeles hebben we de nieu...

Mazda 5 wordt niet meer geproduceerd

januari 04, 2016 | 14316 keer gezien

Monovolume Mazda 5 wordt niet meer geproduceerd D...

Nieuwe Mazda6 uitgeroepen tot Gezinswagen van het Jaar 2014 !

januari 05, 2014 | 12152 keer gezien

Gezinswagen 2014: Mazda6 Wagon De Mazda6 Wagon we...