De nieuwe Mazda6 - Binnenkort beschikbaar
All New Mazda6 - Binnenkort beschikbaar

De nieuwe Mazda6 - Binnenkort beschikbaar

Kwaliteit is een gevoel

Met de nieuwe Mazda6 tonen we onze ongeziene passie voor auto's en bieden we een auto aan die geen compromissen kent. De technologie van de nieuwste generatie wordt gecombineerd met uitzonderlijke schoonheid, een sportief voorkomen dankzij het verfijnde KODO-design en een volledig hertekend en opgewaardeerd interieur zonder weerga.

Houd me op de hoogte

De nieuwe Mazda6 is binnenkort beschikbaar. Wilt u op de hoogte gehouden worden? Voer uw gegevens in en ontvang de laatste updates.

DESIGN

De nieuwe Mazda6 is sportief en matuur. Hij heeft een lager profiel met meer uitgesproken vleugels, strakke LED-koplampen en een gesofisticeerde grille. Zijn indrukwekkende schoonheid en verfijnde karakter worden geaccentueerd door de kracht van TAKUMI‑NURI, Mazda’s hoogwaardige laktechnologie die het ...

DESIGN

De nieuwe Mazda6 is sportief en matuur. Hij heeft een lager profiel met meer uitgesproken vleugels, strakke LED-koplampen en een gesofisticeerde grille. Zijn indrukwekkende schoonheid en verfijnde karakter worden geaccentueerd door de kracht van TAKUMI‑NURI, Mazda’s hoogwaardige laktechnologie die het KODO-design tot leven wekt en elke lijn nog mooier maakt. Het nieuwe interieur is rondom u gebouwd en zorgt voor moderne elegantie, met suède afwerkingen*, luxueus hout* en leder*. Elk detail vergroot het comfort en het rijplezier.
* volgens versie

TECHNOLOGIE

Dankzij de Mazda6 is rijden een genot, ongeacht het wegtype, het uur van de dag of het weer. Onze allernieuwste i-ACTIVSENSE veiligheidstechnologieën zorgen ervoor dat u zich meer bewust bent van de omgeving. Rijden was nooit veiliger of prettiger. De nieuwe Mazda6 geeft u een gevoel van ...

TECHNOLOGIE

Dankzij de Mazda6 is rijden een genot, ongeacht het wegtype, het uur van de dag of het weer. Onze allernieuwste i-ACTIVSENSE veiligheidstechnologieën zorgen ervoor dat u zich meer bewust bent van de omgeving. Rijden was nooit veiliger of prettiger. De nieuwe Mazda6 geeft u een gevoel van vertrouwen dankzij de head-up display in kleur met projectie op de voorruit (ADD), de intelligente snelheidsassistent (ISA) die de snelheid van het voertuig aanpast zodra er andere snelheidsbeperkingen gelden en een 360° camera (AVM)* voor volledige zichtbaarheid rond de auto. MZD Connect is nu voorzien van een 8” HD-scherm.
*volgens versie

PRESTATIES

Een auto die werd gebouwd voor het ultieme rijplezier, kent geen compromissen. We leggen de lat steeds hoger om u een auto aan te bieden die buitengewoon presteert en bijzonder brandstofzuinig is. Onze verbeterde SKYACTIV TECHNOLOGIE werkt feilloos en zorgt voor een ...

PRESTATIES

Een auto die werd gebouwd voor het ultieme rijplezier, kent geen compromissen. We leggen de lat steeds hoger om u een auto aan te bieden die buitengewoon presteert en bijzonder brandstofzuinig is. Onze verbeterde SKYACTIV TECHNOLOGIE werkt feilloos en zorgt voor een vlottere, minder vermoeiende rit, terwijl ze dynamische prestaties levert en heel wat rijplezier biedt. Geniet van zinderende kracht en wendbaarheid in een muisstil interieur.