Vakmanschap

Vacatures bij Mazda.

 

Welkom op onze pagina met vacatures en loopbaaninformatie.

 

Sinds de oprichting van Mazda in 1920, in Hiroshima, zijn we uitgegroeid tot een internationaal, multicultureel bedrijf. Wij bieden de stimulerende werkomgeving van een echte multinational.

 

Sleutel mee aan de toekomst van een legendarisch merk.

 

Onze auto's zijn overduidelijk het resultaat van een onconventionele aanpak. Wij doen het anders en daarom maken wij betere auto's. Bovenal maken wij stijlvolle, sportieve auto's die een genot zijn om in te rijden.

 

Ontdek onze onconventionele aanpak.

 

Wij zijn een dynamische organisatie met de nadruk op eigen verantwoordelijkheid en ondernemerszin. Wij zijn altijd op zoek naar creatieve geesten die in staat zijn tot verrassende innovaties. Dit is de kern van ons succes. En bij het werven van nieuwe werknemers zijn dit de kwaliteiten die wij belangrijk vinden. Om de spirit en de ambitie van Mazda verder uit te dragen, zoeken we regelmatig nieuwe medewerkers.


Maak van je passie je job bij Mazda Motor Belux.

 

Zijn auto's je passie? Dan is Mazda Motor Belux een bedrijf op jouw maat. Wij zetten één van de beste auto's ter wereld mee op de kaart. In België en Luxemburg. We verzorgen Sales & Marketing, Customer Service, Network & Risk, Sales Planning & Product Planning, Finance, Public Relations en Human Resources. Een heel gevarieerd jobaanbod!

Lees verder.

 

Voeg je bij het internationale team van Mazda Motor Logistics Europe.

 

Ben je een crack in logistiek, IT of finance? Welkom bij Mazda Motor Logistics Europe. Wij leveren onderdelen aan 2.300 Mazda verdelers, van Stockholm tot Palermo. En we ondersteunen de nationale verkooporganisaties met IT en financiële dienstverlening. Straks willen we nog sneller, scherper en efficiënter reageren. Daarvoor zoeken we talentrijke medewerkers.

Lees verder.

 

Ontdek onze nieuwe vacatures.

 

Mazda is een jong, uitdagend bedrijf met een soepele bedrijfscultuur. Je werkt in een stimulerende omgeving met internationale contacten. Naast een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen, geniet je van flexibele werkuren. Check snel de lopende vacatures.

 

De uitdaging - hoe het verleden onze toekomst bepaalt.

 

Wij vertelden u al over Hiroshima. Deze ervaring heeft ons gesterkt in onze overtuiging dat alles mogelijk is, zelfs als het tegenzit. Bekijk onze video om een indruk te krijgen van onze Hiroshima-mentaliteit.

De uitdagers

<p>Kijk hoe de veerkracht van de bevolking van Hiroshima ons helpt betere auto's te maken</p>

De uitdagers

 

Kijk hoe de mentaliteit van de bevolking van Hiroshima ons helpt om betere auto’s te maken

car

upquote In Hiroshima geeft men nooit op en is alleen het beste goed genoeg. Ervan uitgaan dat alles kan. downquote

Masahiro Moro

Executive Officer – Mazda Japan