play

My Mazda App

ONTDEK DE MY MAZDA APP

BLIJF ONDERWEG VERBONDEN

Met My Mazda heeft u altijd en overal gemakkelijk toegang tot al uw belangrijke Mazda-documenten en informatie.

De My Mazda-app is herwerkt om uw ervaring als Mazda-eigenaar nog te verbeteren door hem eenvoudiger, persoonlijker en aangenamer te maken.

Het helpt u om een overzicht te bewaren over al uw Mazda-documenten, uw onderhoudslogboek en -geschiedenis en om handige herinneringen te ontvangen voor uw onderhoud. Daarnaast geeft het u ook toegang tot de handleidingen van uw Mazda en om de pechhulpdiensten te bellen. 

Bent u nog geen Mazda-eigenaar, maar bent u wel geïnteresseerd om meer te weten te komen over Mazda? Gebruik My Mazda om uw ideale autoconfiguratie te bewaren, nuttige handleidingen te bekijken of de dichtstbijzijnde dealer te vinden.

De My Mazda-app is beschikbaar op smartphone en tablet voor iOS en Android. Download de app en registreer u met een geldig e-mailadres, het is heel eenvoudig en neemt slechts enkele minuten in beslag.

MAZDA DIGITALE WERELD

Terwijl we een volgende stap zetten naar een nog betere digitale ervaring bij Mazda, zal de My Mazda-website (desktop en mobiel) tijdelijk niet beschikbaar zijn. Maar wees gerust, al uw documenten zoals de onderhoudsgeschiedenis, uw digitale onderhoudslogboek, enz. blijven uiteraard beschikbaar in uw My Mazda-account. Ze blijven ook toegankelijk via de My Mazda-app. Het enige wat u moet doen is de app op uw smartphone of tablet bijwerken en u aanmelden met uw bestaande gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens moet u enkele eenvoudige stappen doorlopen om uw account te bevestigen.

HOE REGISTREREN?

 • 1

  De My Mazda-app is beschikbaar via de app-stores voor iOS en Android.


  AppStoreGoogle play

 • 2

  Geef uw naam en een geldig e-mailadres in en kies een wachtwoord. Indien u reeds een Mazda-eigenaar bent, geef dan zeker het e-mailadres in dat u opgaf aan uw Mazda-dealer bij de aankoop van uw Mazda.

 • 3

  Bevestig uw gegevens door op de link in de bevestigingse-mail te klikken.

 • 4

  Verken de My Mazda-app

CONTACT OPNEMEN

Voor vragen kunt u steeds terecht bij uw Mazda-dealer.

U kunt ook contact opnemen met de klantendienst van Mazda.

Tel: 00800/32.43.54.65
Email: info-be@mazdaeur.com

Zij helpen u graag verder.