Stijlvolle en compacte crossover auto


De Mazda CX-3 is een compacte crossover die unieke en elegante lijnen van het KODO – Soul of Motion design combineert met comfort en praktische oplossingen die afgestemd zijn op uw levensstijl. De bekroonde SKYACTIV TECHNOLOGY biedt sportieve prestaties zonder toegevingen, een dynamische rijervaring met optimale respons waardoor deze crossover ideaal is voor zowel in als buiten de stad.


Bij het ontwerp van de Mazda CX-3 stond de bestuurder volledig centaal. Het innovatieve MZD Connect systeem en de veiligheidsoplossingen van i-ACTIVSENSE zorgen ervoor dat elke rit aangenaam, vlot en veilig verloopt. Dit zijn slechts enkele van de talloze redenen waarom deze crossover auto buiten de lijntjes kleurt en een nieuwe standaard introduceert op het vlak van ultiem rijplezier.

 

Compacte cross-over met levendig Soul of Motion- of KODO-design

Sportieve prestaties en dynamisch, alert rijgedrag

Geavanceerde i-ACTIVSENSE-veiligheidsfuncties

Boordconnectiviteit, infotainmentsysteem en Active Driving Display

Topsnelheid: 177 km/u

Acceleratie 0-100 km/u: 10,1 seconden

Brandstofverbruik: 4,0 l/100 km

CO2-uitstoot: 105 g/km

 

 Gegevens voor de SKYACTIV-D 105 MT versies

Awards Bekroning van innovatief design

De nieuwe compacte crossover Mazda CX-3 is bekroond met de Red Dot Design Award, de befaamde bekroning voor hoogstaand ontwerp. De internationale jury kent dit gegeerde kwaliteitslabel uitsluitend toe aan projecten die een buitengewoon uitzonderlijke prestatie neerzetten in hun categorie dankzij een uitmuntend ontwerp.

Kenmerken Ontdek wat deze crossover zo uitzonderlijk maakt

Kleuren Bekijk de verschillende kleuren vanuit elke invalshoek

Galerij Ontdek de markante details vanuit verschillende perspectieven