De Stijlvolle en compacte crossover auto


De Mazda CX-3 is een compacte crossover auto die unieke en elegante lijnen van het KODO – Soul of Motion design combineert met comfort en praktische oplossingen die afgestemd zijn op uw levenstijl. De bekroonde SKYACTIV TECHNOLOGY biedt sportieve prestaties zonder toegevingen, een dynamische rijervaring met optimale respons waardoor deze SUV ideaal is voor zowel in als buiten de stad.


De Mazda CX-3 is ontworpen met de bestuurder als vertrekpunt. Het innovatieve MZD Connect systeem en de veiligheidsoplossingen van i-ACTIVSENSE zorgen ervoor dat elke rit aangenaam, vlot en veilig verloopt. Dit zijn slechts enkele van de talloze redenen waarom de crossover CX-3 buiten de lijntjes kleurt en een nieuwe standaard introduceert op het vlak van ultiem rijplezier.

 

Compacte cross-over met levendig Soul of Motion- of KODO-design

Sportieve prestaties en dynamisch, alert rijgedrag

Geavanceerde i-ACTIVSENSE-veiligheidsfuncties

Boordconnectiviteit, infotainmentsysteem en Active Driving Display

Maximum snelheid: 177 km/u

Acceleratie: 100km/u in 10.1 seconden

Brandstofverbruik: 4.0 l/100km

CO2-uitstoot: 105 g/km

 

 Gegevens voor de SKYACTIV-D 105 MT versies

Awards Bekroning van innovatief design

De nieuwe crossover Mazda CX-3 is bekroond met de Red Dot Design Award, de befaamde bekroning voor hoogstaand ontwerp. De internationale jury kent dit gegeerde kwaliteitslabel uitsluitend toe aan projecten die een buitengewoon uitzonderlijke prestatie neerzetten in hun categorie dankzij een uitmuntend ontwerp.

Kenmerken Ontdek wat deze crossover zo uitzonderlijk maakt

Kleuren Bekijk de verschillende kleuren vanuit elke invalshoek

Galerij Ontdek de markante details vanuit verschillende perspectieven