CX-5

Drive Together: Rijd samen, geniet samen

 

Beleef met de nieuwe Mazda CX-5 nieuwe dimensies inzake rijplezier. Zowel het interieur als het exterieur van onze nieuwste versie van de compacte SUV werden hertekend. Hij is even comfortabel en de moeite waard voor zowel de passagiers als de bestuurder. De nieuwe Mazda CX-5 werd ontworpen en gebouwd om het autorijden te lauweren, en bezorgt iedereen aan boord een sterk Jinba Ittai-gevoel, die geweldige (gevoels)band van eenheid met de auto.

 

Dankzij het evolutieve KODO Design en het ongeziene vakmanschap is het mooie exterieur strak en functioneel in de levendige nieuwe koetswerkkleur Soul Red Crystal, terwijl de ruime, bestuurdersgerichte cockpit stil, elegant ontworpen en bijzonder comfortabel is voor u en al uw passagiers. Perfect voor lange, aangename ritten met familie en vrienden. Dankzij de geavanceerde i-ACTIVSENSE veiligheidstechnologie kan iedereen achteroverleunen en genieten van de rit. Deel het genot van het ultieme rijplezier. 

 

 

Nieuwe premium koetswerkkleur Soul Red Crystal

Nieuwe head-up display met projectie op de voorruit (ADD) en verkeersbordherkenningssysteem (TSR)

Nieuw interieur dat rond de bestuurder heen is ontworpen

Betere stuur- en handlingprestaties met de G-Vectoring Control

Permanent 4-wielaandrijfsysteem i-ACTIV AWD

Topsnelheid: 209 km/u*

Acceleratie: 100 km/u in 9,0 seconden*

Brandstofverbruik: 5,0 - 7,1 l/100 km**

CO2-uitstoot: 132 - 162 g/km**

 

* Cijfers van toepassing op nieuwe Mazda CX-5 SKYACTIV-D 2.2 (175 pk) i-ACTIV AWD, 6MT

** Minimum- en maximumwaarden voor het hele gamma

Innovatie Dit maakt de nieuwe Mazda CX-5 zo uniek

DESIGN

Bij Mazda worden design en vakmanschap harmonieus gecombineerd om zo een uitmuntend rijplezier te creëren. Het KODO design straalt niet alleen energie uit, het levert bovendien ook een betere aerodynamica en betere prestaties.

Soul Red Crystal is een levendige nieuwe koetswerkkleur met een bijzonder mooie diepteglans alsof het van de hand van een meester-vakman was. De nieuwe kleur benadrukt de schoonheid van het KODO Design en is buitengewoon levendig en energiek.

DESIGN

Kenmerkend design en prestaties in harmonie

PRESTATIES

Sterke prestaties, indrukwekkende efficiëntie.

INFOTAINMENT

Moeiteloos en intuïtief verbonden met de weg en met uw wereld

HOOGSTAANDE VEILIGHEID

Veiligheid die bijdraagt tot het rijplezier voor het hele gezin.

Galerij Verken de details vanuit elk perspectief

Het afgebeelde model stemt mogelijk niet overeen met de specificaties voor de markt. Op het scherm kunnen kleuren en sommige exterieur- en/of interieurelementen afwijken van het werkelijke model.