Tomorrowland festival

Tomorrowland

Mazda, partner van Tomorrowland

 

Gedreven door onze gezamenlijke passie voor grensverleggende en onvergetelijke ervaringen hebben Mazda en Tomorrowland de handen in elkaar geslagen om de "The Mazda Sound of Tomorrow DJ Competition" te organiseren.

 

Om de Sound of Tomorrow, 'de sound van morgen', die te horen was op één van de grootste muziekevenementen ter wereld - Tomorrowland 2016 - te ontdekken, hebben we een exclusieve DJ wedstrijd voor jonge en getalenteerde DJ's van over heel Europa georganiseerd.

 

In de finaleronde van de wedstrijd namen 20 DJ's deel aan een reeks workshops met Tomorrowland en Lost Frequencies, waarna ze hun set voor een jury speelden. Onze zes geweldige winnaars werden gekozen door een professionele jury die bestond uit vertegenwoordigers van Mazda en Tomorrowland en DJ Lost Frequencies.

 

In juli speelden onze zes winnaars - Swift-D uit België, THIS IS CROB uit Nederland, DJ Paula Serra uit Spanje, DJ Pat Farrell, Miss Ghyss uit Zwitserland en Bodalia uit het VK - de set van hun leven tijdens de Mazda Sound of Tomorrow-set.

 

Bekijk hieronder onze aftermovie van Mazda op Tomorrowland 2016 en blijf op de hoogte via #Mazdasounds!

GalerijMeer infoMazda en Tomorrowland

Mazda en Tomorrowland sloegen de handen in elkaar om op zoek te gaan naar het beste dat de volgende generatie elektronische muziek DJ's te bieden heeft. Gedreven door de passie voor grensverleggende en onvergetelijke ervaringen zette Mazda aspirant-DJ's aan om de Sound Of Tomorrow te creëren.

Mazda streeft ernaar onvergetelijke ervaringen aan te reiken, niet alleen in zijn voertuigen, maar ook daarbuiten, en lanceerde daarom de DJ wedstrijd 'Sound of Tomorrow'. Mazda steunde Tomorrowland voor het tweede opeenvolgende jaar als de exclusieve partner uit de auto- industrie en had zijn eigen podium.

mazda tomorrowland partnership
mazda tomorrowland partnership

MAZDA EN TOMORROWLAND

Mazda en Tomorrowland sloegen de handen in elkaar om op zoek te gaan naar het beste dat de volgende generatie elektronische muziek DJ's te bieden heeft

mazda tomorrowland festival

TOMORROWLAND

Tomorrowland is een van de grootste evenementen voor dancemuziek

mazda tomorrowland dj wedstrijd

DJ WEDSTRIJD

Aspirant-Dj’s werd gevraagd om een mix te maken van 15-30 minuten en vervolgens op Mixcloud te uploaden

mazda tomorrowland ambassadeur

LOST FREQUENCIES

Lost Frequencies – is de ambassadeur voor beide "Mazda Drives: The Sound of Tomorrow"